Baleset M0 - Egy gyerek és hat felnÅ‘tt bennégett az összetört / A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A középső sávban haladó kamion .

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Heten megsérültek egy balesetben az 5-ös úton
Heten megsérültek egy balesetben az 5-ös úton from kekvillogo.hu
A középső sávban haladó kamion . Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

A középső sávban haladó kamion .

A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A középső sávban haladó kamion . A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .

Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A középső sávban haladó kamion .

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Brutális baleset a Soroksári úton, oszlopra csavarodott
Brutális baleset a Soroksári úton, oszlopra csavarodott from budapestkornyeke.hu
Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. A középső sávban haladó kamion . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek.

A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. A középső sávban haladó kamion . A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset.

A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A középső sávban haladó kamion . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Motoros baleset történt Budaörsön - lezárták a
Motoros baleset történt Budaörsön - lezárták a from budapestkornyeke.hu
A középső sávban haladó kamion . A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje.

A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Pénteken délután öt óra előtt történt a baleset. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére . A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A középső sávban haladó kamion . A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál.

Baleset M0 - Egy gyerek és hat felnÅ'tt bennégett az összetört / A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek.. Befejeződött a közlekedési baleset szemléje. A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A rendőrök eddig egy sérültről számoltak be. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze gyálnál. A cinkotai lejárónál történt a hármas karambol, amelynek a helyszínére .